Warmtepomp ervaringen

Warmtepomp ervaringen

Wanneer je overweegt je huis duurzaam te verwarmen met een warmtepomp, ben je natuurlijk nieuwsgierig naar warmtepomp ervaringen van anderen. Daarom hebben wij verschillende mensen gevraagd naar hun ervaring met een warmtepomp. Waarom hebben zij gekozen voor deze manier van verwarmen? En hoe ervaren zij het comfort? Het antwoord op deze en andere vragen ontdek je op deze pagina. Van een warmtepomp in een nieuwbouwwoning tot een woning uit 1982, warmtepomp ervaringen in de winter tot ervaringen in de zomer: wij hebben verschillende warmtepomp ervaringen voor je op een rij gezet.

Joost bouwde zijn huis
met de visie 0-op-de-meter.

"Het begrip warmtepompen daar had ik wel eens van gehoord, hoewel ik dan eigenlijk niet wist waar het echt over ging."

Download de gratis keuzehulp:

Welke warmtepomp past het beste bij jouw woning?

NIBE heeft het breedste assortiment warmtepompen in de markt. Welke warmtepomp past het beste bij jouw woning? Je ontdekt het door de stappen te volgen in de ‘Warmtepomp keuzehulp’.

Vul hieronder je gegevens in en krijg toegang tot deze en veel meer informatieve en waardevolle downloads. Wil je ook op de hoogte blijven van informatie omtrent duurzaam wonen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. NIBE gaat veilig met je gegevens en privacy om en deelt deze niet met anderen.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Dankjewel voor je aanvraag.

Check je mail voor de bevestiging en je krijgt direct toegang tot de download.

Welkom bij NIBE

Heb je de NIBE warmtepomp keuzehulp al ontdekt?

In het downloadcentrum vind je onder andere de NIBE keuzehulp die je helpt de juiste warmtepomp voor jouw woning te kiezen. Verder kun je er ook veel andere informatie over het volledige programma warmtepompen van NIBE vinden.


Download de NIBE warmtepomp keuzehulp

Warmtepomp ervaringen

Kees: “Ik ben blij dat wij de stap naar de toekomst nu al hebben gezet.”

Kees (68) en zijn vrouw Tonnie wonen in een hofje met 6 nieuwbouwhuizen in Kockengen. Van het hofje waren zij en de buurman de enigen die voor een gasloos huis kozen. Econic adviseerde over de mogelijkheden.

Lees meer

De warmte en het comfort van een duurzame vakantiewoning op PUUR Exloo

Met een warmtepomp van NIBE zit je er ook in je vrije tijd warm en comfortabel bij, zoals op het luxe, duurzame familieresort PUUR Exloo.

Lees meer

Nul-op-de-meter voor 63 woningen in Renswoude!

In De Taets van Amerongen in Renswoude werden 63 nul-op-de-meter woningen met een NIBE warmtepomp gerealiseerd. Wat houdt een nul-op-de-meter in en waarom is er gekozen voor deze water/water warmtepomp van NIBE? Je leest er alles over in dit artikel.

Lees meer

Marco: “Ik wilde niets inleveren op comfort”

Marco woont samen met zijn gezin (vrouw en drie kinderen) in een nieuwbouwwoning. Zij hebben bij de bouw van hun woning gekozen voor een duurzamere manier van verwarmen. Geen bewuste keuze vooraf maar zijn blij dat ze gekozen hebben voor de NIBE warmtepomp.

Lees meer

Lambert: "De winter was meteen een goede test."

Lambert en Janet van der Weide, woonachtig in Rolde (Drenthe) samen met hun kinderen Ruben en Debora, hebben hun woning uit 1975 zo duurzaam mogelijk gemaakt, omdat ze graag iets willen doen tegen de klimaatverandering.

Lees meer

Ervaring warmtepomp nieuwbouw: “Vanwege het koelen met de warmtepomp koos ik voor deze woning”

Arjen heeft late diensten en was daarom op zoek naar een nieuwe woning met de mogelijkheid om te koelen. Hij koos voor een nieuwbouwwoning met warmtepomp.

Lees meer

Een warmtepomp in een woning uit 1982

Gijs is een echte duurzaamheidsman, hij is er altijd mee bezig. In 2006 kochten Gijs en zijn vrouw een woning uit 1982 en stapje voor stapje zijn ze deze woning aan het verduurzamen. Sinds mei 2018 hebben ze een warmtepomp.

Lees meer

Een nieuw huis met de visie “nul-op-de-meter”

Joost en zijn vrouw Esther bouwden een nieuw huis met de visie “nul op de meter”. Wij spraken Joost en vroegen hem hoe ze op het idee zijn gekomen, welke keuzes ze hebben gemaakt en uiteraard wat hun ervaringen met de warmtepomp tot nu toe zijn.

Lees meer

Een duurzame bunker

De bunker is compleet duurzaam verbouwd, inclusief zonnepanelen op het dak. Het comfort is in combinatie met de warmtepomp heerlijk. De warmtepomp zorgt ervoor dat het binnen constant lekker op temperatuur is en in de zomer heerlijk koel blijft.

Lees meer

Christina: “Dankzij de goede uitleg en inregeling door de warmtepomp installateur werkt het allemaal perfect.”

Christina en Sander zijn niet technisch onderlegd, maar de warmtepomp installateur heeft ze goede uitleg gegeven. Het werkt allemaal perfect!

Lees meer

Bertus: “Van mij hoeft niet iedereen van het gas af"

Bertus had al warmtepomp ervaring. Bij zijn bedrijf liet hij er eerder al een warmtepomp installeren en dit wilde hij ook in zijn nieuwe woning. Lees hier over zijn lucht/water warmtepompervaring in zijn nieuwbouwhuis.

Lees meer

Op de hoogte blijven van de Nederlandse energietransitie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam wonen en andere voor jou interessante onderwerpen. Vul je gegevens hieronder in en kies jouw meest interessante onderwerpen

This is not correct
This is not correct
This is not correct

 

Hartelijk dank voor je registratie.

We hebben je zojuist een mail gestuurd ter bevestiging van je inschrijving. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief met de meest actuele onderwerpen op het gebied van duurzaam wonen. Je kunt je uiteraard op elk gewenst moment weer uitschrijven via een link in de mail.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers