Alles wat je moet weten over warmtepompen

Duurzaam alternatief voor verwarmen zonder gas

Er wordt veel over de warmtepomp gesproken en geschreven als alternatief om een huis te verwarmen zonder gas. Want als je cv-ketel aan vervanging toe is, waarom dan niet kiezen voor een duurzaam alternatief? Of misschien wil je nu al de stap maken naar een energiezuiniger huis? Wij helpen je graag op weg met onderstaande artikelen waarin je nuttige warmtepomp weetjes vindt en praktische informatie om een goede keuze te kunnen maken.

Welke verschillende soorten warmtepompen zijn er? Welke is het meest geschikt voor appartementen en welke voor grotere woningen? Ontdek snel meer over deze en nog meer warmtepomp weetjes in onze artikelen. En heb je na het lezen van de artikelen nog vragen? Een door installateur helpt je graag verder met informatie en een persoonlijk advies.

Luuk Berting van Verhoeven verwarming over de warmtepomp vooroordelen

"Een warmtepomp is helemaal niets nieuws, alleen voor ons is het nog relatief nieuw. Een warmtepomp bestaat al 40 jaar"

Ventilatielucht/ water warmtepomp - Hergebruik de lucht in je woning

Een ventilatielucht/water warmtepomp zuigt warme binnenlucht uit je keuken, badkamer en toilet en voert via ventilatieopeningen in de woonkamer en slaapkamers verse buitenlucht toe.

Lees meer

De NIBE S1155 water/water solo warmtepomp past overal

De slimme NIBE S1155 water/water solo warmtepomp van NIBE in combinatie met een hoogwaardige NIBE boiler is een échte aanwinst voor je huis!

Lees meer

NIBE S1255: de slimme water/water combi warmtepomp van NIBE

Lees hier alles over de NIBE S1255: de slimste – en misschien ook wel de mooiste – combi warmtepomp die NIBE ooit heeft ontwikkeld. Deze warmtepomp kan naadloos deel uitmaken van je Smart Home.

Lees meer

De NIBE F2120 haalt gratis hernieuwbare energie uit de buitenlucht

De buitenlucht zit vol hernieuwbare energie waarmee je duurzaam je huis kunt verwarmen. Hoe? Met een lucht/water warmtepomp, zoals de NIBE F2120. Deze stille, modulerende monoblock lucht/water warmtepomp is een échte doorbraak op het gebied van efficiëntie.

Lees meer

NIBE S2125: stilste lucht/water warmtepomp voor bestaande bouw en nieuwbouw

De NIBE S2125-serie: twee superstille lucht/water warmtepompen die optimaal comfort in verwarming en koeling bieden terwijl je ze buiten nauwelijks hoort.

Lees meer

Maak kennis met de NIBE F1255-6 PC combi-warmtepomp

Zoek je een warmtepomp die kan warmen en koelen, die je het hele jaar door voorziet van een comfortabele hoeveelheid warm water en die geruisloos is? De NIBE F1255-6 PC voldoet aan al deze wensen en meer.

Lees meer

Op de hoogte blijven van de Nederlandse energietransitie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam wonen en andere voor jou interessante onderwerpen. Vul je gegevens hieronder in en kies jouw meest interessante onderwerpen

This is not correct
This is not correct
This is not correct

 

Hartelijk dank voor je registratie.

We hebben je zojuist een mail gestuurd ter bevestiging van je inschrijving. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief met de meest actuele onderwerpen op het gebied van duurzaam wonen. Je kunt je uiteraard op elk gewenst moment weer uitschrijven via een link in de mail.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers