Besparen op energiekosten

Verschillende mogelijkheden om te besparen op energiekosten

We willen allemaal energie besparen. Dat is namelijk niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor onze energierekening. Omdat gasloos verwarmen steeds hoger op de agenda staat, en lagere energiekosten daar direct aan verbonden zijn, deelt NIBE graag haar kennis met je over de mogelijkheden om te besparen op energiekosten. Met een warmtepomp kun je nu al overstappen op duurzame energie, je klimaatimpact verkleinen en besparen op energie.

Maar hoe kun je energiekosten besparen? Profiteer van onze beste (energie)bespaartips en lees alles over de visie van verschillende specialisten op het gebied van duurzame energie, besparen en praktische tips waar je direct mee vooruit kunt!

Goed advies
is echt het halve werk.

Ontdek of jouw woning zonder gas verwarmd
kan worden. Meld je nu aan voor een warmtepompadvies op maat.

Gratis advies

Warmtepomp
of cv-ketel?
Maak de vergelijking.

Met behulp van slechts 3 stappen bereken je precies het omslagpunt en weet je wanneer je met een warmtepomp voordeliger uit bent.

Lees meer

Op de hoogte blijven van de Nederlandse energietransitie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam wonen en andere voor jou interessante onderwerpen. Vul je gegevens hieronder in en kies jouw meest interessante onderwerpen

This is not correct
This is not correct
This is not correct

 

Hartelijk dank voor je registratie.

We hebben je zojuist een mail gestuurd ter bevestiging van je inschrijving. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief met de meest actuele onderwerpen op het gebied van duurzaam wonen. Je kunt je uiteraard op elk gewenst moment weer uitschrijven via een link in de mail.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers