Woning geschikt

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Een paar belangrijke vragen die bij veel mensen spelen als ze zich verdiepen in de warmtepomp: is een warmtepomp voor iedere woning geschikt? Moet het huis aan bepaalde eisen voldoen? En hoe zit het eigenlijk met een appartement of nieuwbouwwoning? Waar moet je rekening mee houden als je tijdens een renovatie een warmtepomp in huis wilt laten plaatsen? Is er voor een warmtepomp in een woonhuis een aparte ruimte nodig? Deze en andere vragen over een warmtepomp voor thuis beantwoorden we graag voor je in onderstaande artikelen.

Op de hoogte blijven van de Nederlandse energietransitie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam wonen en andere voor jou interessante onderwerpen. Vul je gegevens hieronder in en kies jouw meest interessante onderwerpen

This is not correct
This is not correct
This is not correct

 

Hartelijk dank voor je registratie.

We hebben je zojuist een mail gestuurd ter bevestiging van je inschrijving. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief met de meest actuele onderwerpen op het gebied van duurzaam wonen. Je kunt je uiteraard op elk gewenst moment weer uitschrijven via een link in de mail.

Consumenten Installateurs Voorschrijvers