NIBE All-Electric warmtepompen

Bespaar maximaal op je gasrekening, nu en in de toekomst

Wat is een All-Electric warmtepomp?

Een All-Electric warmtepomp van NIBE zorgt 100% gasloos voor het verwarmen en koelen van je woning en het bereiden van warm water. De elektrische warmtepomp haalt ‘gratis’ warmte uit de buitenlucht, bodem (grondwater of aarde) of ventilatielucht. Zo kan een All-Electric warmtepomp met heel weinig stroom heel veel warmte produceren. Er kan een zeer hoog rendement worden gehaald tot wel 600%, zonder in te leveren op comfort. Wanneer je ook gasvrij kookt, heb je geen gasaansluiting meer nodig.

Geïnspireerd door extreme weersomstandigheden in Zweden, onderscheiden de warmtepompen van marktleider NIBE zich al meer dan 40 jaar in kwaliteit en prestaties. Dankzij ons brede en onderscheidende assortiment hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Waarom kiezen voor een All-Electric warmtepomp?

Je bespaart 100% op je gasrekening

We noemen de warmtepomp 'All-Electric', omdat je hiermee volledig van het gas af kunt. Je gasrekening vervalt en je hebt geen last meer van de schommelende gasprijzen. De warmtepomp verwarmt met een beperkte hoeveelheid stroom en haalt een zeer hoog rendement dat kan oplopen tot meer dan 600%. Een zeer energiezuinige manier van verwarmen.

Je vermindert de CO2-uitstoot

De volledig elektrische warmtepompen van NIBE zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, wat goed is voor het milieu. Er is weinig elektriciteit nodig om veel warmte te kunnen produceren.

Je woningwaarde stijgt

Een huis dat is voorbereid op een gasloze toekomst is aantrekkelijk in de woningmarkt. Een volledig elektrische warmtepomp zorgt bovendien voor een beter energielabel. Dit zorgt er samen voor dat de woningwaarde zal stijgen.

Je geniet van warmtecomfort

Iedere All-Electric warmtepomp van NIBE zorgt, ongeacht het afgiftesysteem, dag en nacht voor een gelijkmatige temperatuur in huis. Je geniet hierdoor altijd van een hoog warmtecomfort. Daarnaast ben je met een NIBE All-Electric warmtepomp, dankzij de ruime ingebouwde en losse boilers, zeker van een royale hoeveelheid warm tapwater.

Toch een hybride? Kies voor All-Electric Ready

Is je cv-ketel nog niet aan vervanging toe of wil je je woning in stappen verduurzamen? De hybride warmtepompen van NIBE zijn All-Electric Ready. Dit is de ideale tussenstap naar 100% gasloos verwarmen waarmee je nu al aanzienlijk op je gasverbruik bespaart. Een All-Electric Ready warmtepomp is een hybride warmtepomp die kan samenwerken met elk type cv-ketel. Een monoblock of split lucht/water warmtepomp zorgt in deze combinatie het grootste deel van het jaar voor het verwarmen en eventueel actief koelen van je huis. Alleen bij tapwaterverwarming of eventueel piekbelasting - dus als er veel warmte nodig is - schakelt de cv-ketel in. In de toekomst kun je makkelijk van het gas af door de cv-combiketel te vervangen door een boiler. Lees meer over de hybride warmtepomp >>

Download de factsheet en ontdek wat je bespaart

Met een All-Electric warmtepomp van NIBE bespaar je 100% op je gasverbruik, maar verbruik je nog wel een kleine hoeveelheid elektrische energie. Wat scheelt dat uiteindelijk in je portemonnee ten opzichte van een cv-ketel op gas? En wat bespaar je met een All-Electric Ready (hybride) warmtepomp? We hebben de feiten en cijfers verzameld in een factsheet, inclusief toegepast voorbeeld.

Soorten All-Electric warmtepompen

Water/water warmtepomp

 • Hoogste rendementen
 • Vermogens van 6kW t/m 60 kW
 • In de zomer kan het systeem de woning op een natuurlijke manier gratis koelen
 • Geen buitenunit nodig
 • Nagenoeg geluidloos
 • Voordelig in aanschaf dankzij ISDE-subsidie tot € 5.700,-

Lucht/water warmtepomp

 • Split of monoblock
 • Hoge rendementen
 • Relatief eenvoudig te installeren
 • Capaciteit t/m 20kW
 • 100% gasloos
 • Voordelig in aanschaf dankzij ISDE-subsidie tot € 3.900,-

Ventilatielucht/water warmtepomp

 • Geen grondboring nodig
 • Geen buitenunit nodig
 • Alles-in-één unit
 • Compact
 • Kan voorzien in ventilatie, verwarming, warm tapwater en koeling
 • 100% gasloos
 • Voordelig in aanschaf dankzij ISDE-subsidie tot € 2.550,-

Hybride warmtepomp - All-Electric Ready

 • Tussenstap naar 100% gasloos
 • Combinatie met elk merk en type cv-ketel mogelijk
 • Bespaar tot 80% op je gasverbruik
 • Geen ingrijpende aanpassingen nodig voor de installatie
 • Cv-ketel voor piekbelasting en warm water
 • Warmtepomp werkt ook zonder cv-ketel
 • Voordelig in aanschaf dankzij ISDE-subsidie tot € 2.700,-

Op de hoogte blijven van de Nederlandse energietransitie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws omtrent de laatste innovaties op het gebied van duurzaam wonen en andere voor jou interessante onderwerpen. Vul je gegevens hieronder in en kies jouw meest interessante onderwerpen

This is not correct
This is not correct
This is not correct

 

Hartelijk dank voor je registratie.

We hebben je zojuist een mail gestuurd ter bevestiging van je inschrijving. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief met de meest actuele onderwerpen op het gebied van duurzaam wonen. Je kunt je uiteraard op elk gewenst moment weer uitschrijven via een link in de mail.

Lees meer over duurzaam wonen

NIBE S2125: stilste lucht/water warmtepomp voor bestaande bouw en nieuwbouw

De NIBE S2125-serie: twee superstille lucht/water warmtepompen die optimaal comfort in verwarming en koeling bieden terwijl je ze buiten nauwelijks hoort.

Lees meer

De voordelen en mogelijkheden van een All-Electric warmtepomp

Alle warmtepompen van NIBE zijn ‘All-Electric’. Wat zijn de voordelen van een ‘All-Electric’ warmtepomp en wat zijn de mogelijkheden? Hoe werkt een hybride warmtepomp in combinatie met je cv-ketel? We leggen het je uit in dit artikel.

Lees meer

Wat zijn de warmtepomp kosten?

Een warmtepomp is een goede stap naar gasloos wonen. Overweeg je een warmtepomp te kopen? Dan wil je uiteraard weten wat een warmtepomp kost. Lees hier alles over deze duurzame investering.

Lees meer

Warmtepomp vs cv-ketel kosten overzicht

Ben je aan het overwegen of een warmtepomp i.p.v. een cv-ketel voordeliger is? Er is een goede manier om het verbruik en de prestaties van een warmtepomp te vergelijken met die van een cv-ketel. Zelfs al maakt de warmtepomp gebruik van een andere energiebron dan de traditionele gasgestookte cv-ketel.

Lees meer

Hoe werkt een warmtepomp?

Hoe werken de verschillende soorten warmtepompen? Hoe kan een warmtepomp optimaal werken in jouw woning? Hoe kan een warmtepomp koelen? Lees snel verder voor de antwoorden op deze en nog meer vragen.

Lees meer

Hoe het Zweedse klimaat een betere warmtepomp heeft opgeleverd

De allereerste warmtepomp is ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. De prestaties worden ieder jaar beter dankzij de jarenlange ervaring en de continue innovaties. Lees hoe het Zweedse klimaat een betere warmtepomp heeft opgeleverd:

Lees meer

Snel weten hoeveel jij kunt besparen wanneer je kiest voor gasloos wonen?

Met slechts een paar kenmerken van jouw woning en woonsituatie bereken je snel hoeveel jij kunt besparen.

Doe de warmtescan
Consumenten Installateurs Voorschrijvers